1ο ΚΛΙΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

στις .

Η Dr. Δήμητρα Ζαβού παρακολούθησε τις εργασίες του 1ου κλινικού σεμιναρίου Μαστολογίας στην Διαγνωστική Διερεύνηση Παθήσεων Μαστού που πραγματοποιήθηκε στην θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 Απριλίου 2015.

Πιστοποίηση ικανότητας εκτέλεσης Doppler Εμβρυομητρικής κυκλοφορίας

στις .

 Στην  γυναικολόγο  Dr. Δήμητρα Ζαβού χορηγήθηκε  πιστοποιητικό ικανότητας ελέγχου της εμβρυομητρικής κυκλοφορίας κατά την διάρκεια της κύησης  από το Fetal medicine Foundation κατόπιν επιτυχίας της ιατρού  σε εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου. Η γυναικολόγος με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύει στην συνεχιζόμενη βελτίωση των υπηρεσιών της στα πλαίσια της ειδικότητάς της.

Πιστοποιητικό

Συμμετοχή στο 13ο Παγκόσμιο συνέδριο εμβρυομητρικής ιατρικής 29 Ιουνίου με 3 Ιουλίου 2014, στην Νίκαια Γαλλίας

στις .

Η γυναικολόγος συμμετείχε στο 13ο παγκόσμιο συνέδριο υπερήχων που έλαβε χώρα στην Νίκαια της Γαλλίας με την συμμετοχή διακεκριμμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, όπου και συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις στον τομέα του προγεννητικού ελέγχου και γενικότερα της εμβρυομητρικής ιατρικής.

Συμμετοχή στην 6η Σύνοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΘΗΛΩΜΑΤΩΝ (HPV) (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ HPV ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)

στις .

Η Dr. Δήμητρα Ζαβού συμμετείχε στην 6η σύνοδο της ελληνικής  εταιρείας έρευνας και αντιμετώπισης του ιού των θηλωμάτων (HPV) και στο δορυφορικό εκπαιδευτικό σεμινάριο κολποσκόπησης που έλαβαν χώρα στην Θεσσαλονίκη  την 21η-23η Φεβρουαρίου 2014.

Pregnancy time

Πιστοποιητικό ικανότητας μέτρησης αυχενικής διαφάνειας από το Fetal Medicine foundation

στις .

 

137 Harley Street, London W1G 6BG

Tel: +44 20 7034 3070

Fax: +44 20 7034 3071

Email: fmfcertification@fetalmedicine.com

GYNECOLOGIST DIMITRA ZAVOU

chatzidimitriou 1

GIANNITSA

58100

Greece

Mar 13, 2014FMF ID: 128642

The 11-13 weeks scan

Certificate of Competence

GYNECOLOGIST DIMITRA ZAVOU has attended the theoretical course and has submitted satisfactory images.

Kypros Nicolaides
Director